top of page
ontwarren grijs.png

Mijn werkwijze

Ik geloof niet in 'one size fits all', wél in maatwerk. Integratieve therapie staat dan ook voor het afstemmen van verschillende therapeutische interventies op jouw vraag. Ik werk vanuit de narratieve of cliëntgerichte psychotherapie - en kan dit aanbieden binnen een framework van één losse sessie per keer, of een langer therapieproces.

Als je plots vastloopt of klachten ontwikkelt is dat stressvol en verwarrend. Ik weet uit eigen ervaring hoe waardevol het is om een deskundige sparringpartner te hebben die je hier doorheen helpt te navigeren, duiding geeft aan wat je ervaart en je wijst op onderliggende patronen die je zelf moeilijk kunt zien. 

Wellicht heb je al ervaring binnen ons zorgsysteem; waar verzekeraars, 'DSM - classificaties' en een focus op 'productie' van invloed zijn op de kwaliteit van zorg. In mijn eigen praktijk doe ik dit graag anders. Als wij samenwerken, doen we dat zorgvuldig vanuit jóu als persoon, jouw verhaal en de context daaromheen. In deze VIDEO vind je meer uitleg.

Ik werk met iedereen die wil herstellen van psychische en lichamelijke klachten en heb ruime ervaring met thema's als trauma, hechting, stress / overbelasting, angst, depressie, AD(H)D en autisme.

Services

THERAPIE AANBOD

Ik bied psychotherapie in twee vormen:
individuele psychotherapie en single session therapie.
Bekijk hieronder wat het beste aansluit op jouw vraag en behoefte.
zen zand plant 1.jpg
stacked-zen-stones-sand-background-art-balance-concept.jpg
bottom of page